Bön och samtal

För förbön och samtal finns pastorerna Maria Ahlriksson (0723-35 41 00) och Bernth Antonsson (0739-86 40 00) tillgängliga som en resurs för dig under årskonferensen. Hör av dig till någon av dem för att boka en tid.

Personlig förbön ges tillfälle för under konferensens gudstjänster, av förebedjare med tystnadsplikt. Du kan även lämna ditt böneämne på en lapp i utmärkta brevlådor vid entrén i Skeppet eller vid ingången till restaurangen. Det går också bra att maila in ditt böneämne till forbon@alliansmissionen.se under konferensen.

Morgonandakt

Morgonandakt erbjuds fre-sön 8:30 i Bryggan. Maria Ahlriksson och Cissi Person håller i tre andakter som handlar om hur lärjungen Johannes får lära sig att ta emot och ge vidare, utifrån Jesu ord om efterföljelse.

Bön i rörelse

”Bön i rörelse” är en plats för bön i björkdungen mellan Kyrkan och glasskiosken. Här kan du enskilt eller tillsammans med andra besöka böneplatser med bild och ord, när som helst under dagen.

Bönenad

En bönevandring, så kallad ”bönenad”, i vacker natur, med bibelord och bön, finns möjlighet att gå under konferensen. Bönenaden utgår ifrån receptionen, och du får åtkomst till den via länken nedan. Vi hoppas att du får en fin promenad tillsammans med Gud.

Till Bönenaden >

B